Tuesday, September 7, 2010

Organizare


….Cam asta e cuvantul cheie al acestor vremuri. Poate c-am ramas oarecum tintuita in ultima postare, si la propriu si la figurat. Unele din lucrurile din acea lista le-am terminat si altele le-au luat locul, altele au ramas vorbe scrise, dar cu o mare dorinta de indeplinire (in cincinalul asta), iar altele nici macar n-au fost mentionate, dar au fost indeplinite.

La meniul zilei avem si ordine in simbioza cu organizare. Ordine in dulapuri, rafturi, biblioteca, etajere, debarale, carti, ceaiuri, prosoape si viata. Poate pentru ca n-am stralucit niciodata la capitolul asta, de data asta, une fois pour toutes, m-am intrecut pe mine.

Si tot in acest periplu am sa incadrez si lectura. Am tot auzind vorbind de cititul ca terapie, insa, mai putin sau deloc, am auzit vorbindu-se de citit ca ordine in sine. Ei bine, am simtit nevoia sa reiau anumite lecturi, sa le devorez pe nerasuflate pagina cu pagina, asa cum ai bea un pahar cu bere rece intr-o zi torida. Cand le-am citit prima oara eram intr-o cu totul alta etapa a vietii, acum, zic eu, am atins un prag, si-mi place sa cred ca odata cu anii adunati am adaugat in desaga si ceva intelepciune. M-am rasfatat cat de mult am putut cu lectura, si cu noi si cu vechi si cu stiute si cu nestiute…Si ce bine-a mai fost! E ca si cum I have decanted myself!

Cat despre vreme, chiar daca dimineata e racoare, nutresc speranta unei veri lungi si frumoase si a unui inceput de toamna cat mai tarziu...desi e septembrie...hm...

11 comments:

  1. Ordnung gemacht...
    Felicitari! Bucurosi sa te recitim!
    Impresionati de fotografie. Speram ca e facuta intr-o farmacie, nu in camara proprie, ca incepem sa ne complexam f f tare ;)

    ReplyDelete
  2. @Amelia&Mihai - Ha...:) Multumesc frumos, insa va dezamagesc, ceaiurile alea sunt la mine-n camara :)) Si ce mandra sunt! Stateam cu o suta de pungi si pungulite, ca nici nu mai stiam ce am si ce nu am.

    ReplyDelete
  3. Ei, asta da organizare!... :)
    Felicitari!...
    Si eu sunt intr-o pasa asemanatare... Dar dupa cum ma stiu, n-o sa ma tina mult!... :)

    ReplyDelete
  4. @acuarele - mercic :) Beau cu atata drag ceaiuri acum! :))

    ReplyDelete
  5. Buna ziua, dorim sa va facem o propunere comerciala! Daca sunteti interesat trimiteti un e-mail la office@falvorotarybids.ro

    ReplyDelete
  6. Supeeeeer! Ce fain ai pus ceaiurile! Am sa te copiez cat de repede. Eu n-am sa ma complic, am sa pun numele romanesc popular, atat. Super, super. Ma tot uit la ele si le admir!

    ReplyDelete
  7. @Falvo - nu sunt interesata, multumesc.
    @Mona - ma bucur ca ti-am dat o idee buna. :)) Spor la treaba!

    ReplyDelete
  8. Ce mult imi plac! Si eu ar trebui sa-ti urmez exemplul. Si in general in toate dulapurile din bucatarie.Cred ca asta fac la sfarsit de saptamana. Multumesc de ideea cu ceaiuri. O zi buna.

    ReplyDelete
  9. @Ambra - Ma bucur ca ti-am fost de folos cu o idee. Mi-ar place sa gasesc si eu o solutie la cum sa-mi aranjez gentile. Sunt in cautare de idei. ;)

    ReplyDelete
  10. E bine sa citim insa greci aveau o vorba: cititul excesiv impute spiritul... insa asta e cu totul alta poveste...

    ReplyDelete
  11. @Tim - habar n-aveam de vorba grecilor, nu ca m-ar fi afectat pana acum :)) dar e prima oara cand aud asa ceva...

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails