Saturday, November 26, 2011

Mea culpa

De cate ori deschid blogul imi vine sa plang. Eram atat de optimista cand l-am inceput. Imi spuneam, in fine un loc in care pot interactiona cand vreau si mai ales cum vreau si exact cum simt. De luni bune l-am lasat in paragina. Posturile mele sunt vagi si seci si parca ascund in background datoria de a scrie ceva, orice, numai sa fie ceva….Imi pare atat de rau ca nu ma pot impartii in mii de bucati asa cum as vrea…Mi-as fi dorit sa excelez si sa fiu la superlativ in fiecare f ***** activitate care o intreprind. As fi vrut sa concurez pentru miss superwoman. Dar nu pot. Din pacate sunt atat de limitata in ceea ce fac sau mai bine zis, in ceea ce as vrea sa fac. Uneori as fi vrut sa fiu alta, alte ori ii multumesc Cerului pentru cea care sunt…Revenind la blog, imi pare atat de rau c-am neglijat atatia prieteni. Da, spun corect prieteni! Ma refer la cei din lista mea de contact, si la lipsa mea de colaborare si implicare in tot ce –au publicat ei recent. Vreau atatea si pentru asta uneori nu mai stiu in care parte sa alerg si incotro s-o apuc. Ma scol in miez de noapte cu mintea in alerta si cu o suta de scenarii in cap…

Am sa revin cu noi povestiri din Montreal, curand… promit…!!!

7 comments:

  1. Nu-ti face probleme, viata de zi cu zi ne agata cu probleme reale, de care nu putem scapa nicicum; important este sa treci din cand in cand pe aici,ca sa stim de tine si sa deserti sacul cu povesti atunci cand ti-e pofta de impartasit trairi cu noi, ceilalti.
    Nici eu nu scriu prea des, sunt mai ocupata ca de obicei, si nici nu izbutesc sa citesc mereu ce au scris ceilalti....poate dupa sarbatori o sa am timp mai mult, cine stie ?

    ReplyDelete
  2. Eu te admir ca poti face atatea lucruri frumoase! Te regasesti pe tine insati in multe alte activitati!
    Te sarut, si fruntea sus, n-are ce sa caute tristetea la tine, ai atatea de daruit!

    ReplyDelete
  3. @Amelia&Mihai - mercic ;)
    @Dana - am observat ca nici tu nu mai esti atat de prezenta lately ;), dar stiu c-ai amintit o data, asa in treacat, ca lucrezi la ceva, un concept nou. ;) Abia astept sa vad!
    @acuarele - multumesc frumos pentru incurajari. :) ;). Multi pupici.

    ReplyDelete
  4. Salutari si sa auzim/citim de bine :-)
    Sunt timpuri mai ciudate.

    ReplyDelete
  5. Nu am mai intrat pe blogul tau de mult, am citit mai multe "postinguri.." aka articole
    si sincer cred ca ai nevoie de o vacanta, o vacanta unde chiar dace nu mergi nicaieri dar sa poti face ce vrei cind vrei si doar daca vrei tu acel ceva. Sa poti sa te debransezi de cotidian si sa poti sa te bucuti de o victorie a Stelei sau a Habs-ilor cu un pahar de vin in mina si fara sa-ti pese ca dimineata trebuie sa o iei din nou din loc.... ma rog nu toata lumea se bucura de aceleasi lucruri..but.. you got the idea.

    adrian_habs

    ReplyDelete
  6. @Corina - :), hm...nu stiu daca sunt timpuri ciudate, mai degraba aglomerate :))
    @Adrian - Yeap! I guess you're right. :)

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails