Friday, December 18, 2009

Granny square afghan

Asta e! Iata deci cu ce m-am ocupat eu in ultimul timp (printre altele). Si deabia mi s-a deschis apetitul pentru asa ceva.
M-am lasat de fumat (am cateva luni) si m-am apucat de crosetat si nu orice, numai granny afghan. M-am lasat de-o dependenta ca sa dau in alta. Nu de alta, dar daca studiati problema intens, cand te apuca patratelele astea, pai, nu le mai lasi ! si asta v-o zic din experienta. Gheme multe sa ai, multicolore, imaginatie si timp (eh, da, aici am o problema !). Sunt pregatita déjà pentru runda 2. Cu totul alte culori…Cam asta e. Sunt o fire addictive. Adica daca nu sunt tigarile, trebuia sa fie altceva… Cand m-am lasat de fumat am crezut ca mi se naruie toata lumea mea, cu tot cu universul. N-a fost asa. Si cum, it’s important to have a plan B, especially when there’s no plan A, m-am apucat sa-mi fauresc unul. Si in final mi-am crosetat o paturica.

Pentru toti cei care, nu ma cred, am o vorba sa va spun, eu nu mai fumez in veci si de bucurie imi voi croseta 5 paturi.

17 comments:

  1. felicitari, draga mea. duble, si pentru lasatul fumatului cat si pentru maiestria ta. *kiss*

    ReplyDelete
  2. Bravo !! Nu cred in adictia de fumat, cand am decis sa ma las, acum vreo 20 de ani, asa am si facut si desi Clive fumeaza, pe mine nu ma tenteaza catusi de putin. Paturica e superba, nu e rea ideea, daca as avea timp m-as apuca si eu de crosetat....mai ales ca sunt putin geloasa pe toate "tantile" astea din lumea occidentala, care sunt atat de talentate ( e plina blogosfera de femei care creeaza si au propria afacere). Saraca mama, care avea "maini de aur" ar fi fost considerata artista si ar fi facut avere, daca nu ar fi trait in Romanica. Succes in continuare !

    ReplyDelete
  3. E superba, iar tu esti plina de surprize!...:)
    Imi plac mult lucrurile handmade, ramane in ele caldura celui care le-a lucrat... Mi-ar placea si mie sa stiu sa fac asa ceva!... ;)

    ReplyDelete
  4. @lola - multumesc frumos pentru felicitari. De fumat sunt si eu bucuroasa, am momente cand chiar imi vine sa strig, bai, eu chiar nu mai fumez! hahahaha.
    @Danangib - sa stii c-ai perfecta dreptate cu "tantiile" din occident. Cand cautam sa ma informez mai mult despre granny afghanul asta am constatat ca-i plina blogosfera de femei creatoare, care mai de care, fiecare cu idei, cu chestii DIY, fascinanta lume.
    @acuarele - da, si mie imi plac lucrurile facute de mana, au un farmec aparte. Multumesc frumos. :)

    ReplyDelete
  5. bravo Ca :):) frumos afghan ul !si laborios !
    eu...impletesc, crosetatul il face Madelein , vecina, si schimbam produsul final :):)

    ReplyDelete
  6. @J - da, e cam laborios, ce-i drept. Insa merita, zau ;)Daca continui asa, poate ar trebui sa dau o fuga in Peru sa-mi iau lanitele mai ieftin :))

    ReplyDelete
  7. Felicitări pentru noua dependenţă! Aşa dependenţă mai zic şi eu! Le apreciez foarte mult pe cele care au talent şi răbdare să producă asemenea minunăţii şi mă bucur că ţi-ai găsit aşa preocupare. Cât despre ţigări, FELICITĂRI şi nu care cumva să cazi din nou în ispită!

    ReplyDelete
  8. @Svea - multumesc frumos pentru felicitari. Cat priveste tigarile, eu cred ca m-am lecuit definitiv. Abia astept sa incep al 2-lea afghan.:)

    ReplyDelete
  9. frumoasa dependenta ;p

    ReplyDelete
  10. Super frumusica paturica, dar si mai super realizarea de a te lasa de fumat. Te felicita o fumatoare si o admiratoare a crosetului. Sper sa functioneze si la mine. Va doresc tuturor un An Nou plin de realizari.

    ReplyDelete
  11. Mercic de complimente. Sa stii ca m-a ajutat mult crosetatul. Ce zici, poate faci si tu o paturica si lasi tigarile? :) Multumesc de vizita, La multi ani cu multe realizari!

    ReplyDelete
  12. Am ajuns si eu la ultimele articole!
    Nu stiu cum e cu blogul, dar poate merge si un articol despre croset. Eu una recunosc ca ma pasioneaza si as vrea cateva detalii!
    Un An Nou plin de impliniri si la cat mai multe articole aici pe blog!
    Cu multumiri, Cristina.

    ReplyDelete
  13. @Cristina - La multi ani si multe realizari pe taram canadian. :) Detalii mai multe despre crosetat gasesti pe net, sunt bloguri care sunt specializate numai in asa ceva.

    ReplyDelete
  14. Wow, imi plac de mor aceste paturi.

    ReplyDelete
  15. @cuivre - dar eu?! Abia astept s-o termin p'a doua. :)

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails