Friday, September 11, 2009

Vara

A venit vara, de doua saptamani. Afara e soare, cald si bine. Vantul nu bate si ploaie nu pica din cer. Drept urmare, it’s time to get a life. Imi justific pana de idei si absenta pe motiv meteorologic de mare bucurie. Pour la même raison am abandonat si ideea de masa.


Cui naiba ii mai pasa? Cand acum te contopesti cu iarba si natura si cand iti sade mai bine la un picnic decat intre patru pereti? Afara, pescarusii isi dau concurs de cantat, bucurandu-mi diminetile cu glasciorul lor pitigaiat si certaret.


Veveritele zburda din sosea in pom si din pom pe terasa, muscatele au inflorit runda a doua…De bucurie am spalat si masina si mi-am cumparat si vreo cateva bluzite de vara si era sa uit, si doua gentute (tot de vara), ca deh, daca tot a venit, sa ma primenesc cum se cuvine…


Si pentru ca tot sunt intr-o stare zen, am « urcat » din nou pe Mont Royal sa admir, intr-un soare mai mult decat generos, minunea de oras in care traiesc.


Cam asta vroiam sa va spun, si-mi iau talpasita rapid ca afara-i inca soare si-mi trag frumusel un sezlong cu o carte buna in mana dreapta si un whisky in stanga…


La vie est belle, zau!

5 comments:

  1. Chiar ma intrebam ce mai faci, cum iti merge, iti simt lipsa!... ;)
    Bucura-te de vara si de soare, iti doresc sa tina cat mai mult vremea frumoasa!...
    La mine deja se simte toamna...

    ReplyDelete
  2. @acuarele - sunt p'aici si p'acolo...a venit soarele si la mine si deabia acum imi iau portia de libertate varatica...Te pupic.

    ReplyDelete
  3. @Emanuel - tare faza asta! Si eu care auzisem ca maine nu-s mai mult de 5C grade...:))

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails