Monday, June 29, 2009

Patologic de trista

N-am mai scris nimic. Sunt prea trista ca sa mai povestesc banalitati. N-am ramas indiferenta auzind de moartea lui MJ. N-am fost un fan extraordinar al lui, insa l-am admirat ca om de scena. A scos piese exceptionale, ca sa nu mai vorbesc de dans…A fost un geniu muzical. Moartea lui m-a ravasit mai mult decat as fi banuit. Sunt trista pentru ca omeniarea a mai pierdut o stea. Pur si simplu nu pot ramane indiferenta.
Btw, nu stiu si nu pot intelege cum pentru altii vestea asta a trecut fara sa lase nici un ecou in mintea si universul lor abstract.

5 comments:

 1. My Blog
  http://www.wretch.cc/blog/markacey
  Thanks for your share
  Nice to meet you

  Hsinchu, Taiwan

  ReplyDelete
 2. Cand am citit vestea, pe prima pagina yahoo, am crezut ca visez. A fost ca o lovitura neasteptata in abdomen, mi-a parut ca o gluma proasta. Ca toate vestile de acest fel, despre oameni mari, despre oameni care ne-au transmis ceva. Ti se pare imposibil ca dintr-o data sa fie altundeva, in alta dimensiune, ca gheara mortii sa-i smulga brusc de aici.
  El va ramane vesnic cu noi prin ceea ce ne-a dat, e nedrept sa ne gandim de-acum la el ca la un "mort", cand spiritul lui e mai viu ca oricand, cand toate casele rasuna acum de hiturile lui extraordinar de frumoase, de mirajul si farmecul lor unic...
  S-a stins o stea...

  ReplyDelete
 3. @Kacey - You have such wonderful photos on your blog!
  @acuarele - va continua sa traiasca prin muzica si dansul lui, care de altfel au inspirat gramada de alti artisti.

  ReplyDelete
 4. viata merge inainte..........nu te intrista.....

  ReplyDelete
 5. @IosifEci - am trecut peste hop...multumesc de gandul bun.

  ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails