Sunday, July 5, 2009

Vivre dans la solitude…

Asta fac eu de doua zile. Pentru mine e un lux, sau un rasfat la care tanjeam de o buna bucata de timp. Constientizam oarecum necesitatea acestei izolari, insa elementul declansator a fost vineri seara cand aveam nevoie de o ora si jumatate NUMAI a mea, o ora si jumate fara sa ma strige nimeni si fara sa raspund la telefoane. N-am avut parte de asa lux! Atunci am constientizat mai mult ca niciodata ca de fapt eu nu am deloc un timp al meu de care sa dispun dupa bunul plac. Ca urmare, iata-ma urmatoarele doua zile traind o frumoasa, linistita si relaxanta solitudine. Cu alte cuvinte, n-am facut nimic din ce que j'étais supposée faire. N-am gatit, n-am facut curat, n-am spalat si n-am socializat cu nimeni. Am plecat departe, desi fizic eram prezenta. M-am refugiat adanc in interiorul meu, asta in lipsa insulei pustii pe care mi-as fi dorit sa fiu…
Asta a fost, doua zile si pun punct. In rest, urasc solitudinea cu tot apanajul cu care te copleseste daca-i dai voie sa-ti poposeasca mai mult timp in suflet.

4 comments:

  1. C est une solution! Tu as decide, m-melle!
    MAIS, QUAND TU VA REVIENT DANS CE MONDE,avec tous les affaires TU POURRA FAIRE TOUS LES CHOSES OU TE N IMPORTE PAS?
    AU REVOIR ET AUSSI J ATTANDAIS UNE REPONSE!

    ReplyDelete
  2. @ Daniel - Sois le bienvenu! Ce n’est pas très clair pour moi ce que tu veux savoir. Mais, ne t’en fais pas, tu peux me demander en roumain. (lol)

    ReplyDelete
  3. Ce bine fac cateva zile de liniste! Uneori si eu cad epuizata de atata galagie. Nici in concediu nu mai apuc sa ma relaxez.

    ReplyDelete
  4. @Nina - cat cunosc senzatia asta...

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails