Tuesday, March 10, 2009

À travers les cartes d’affaires


Il y a toute une vie et au-delà des elles-mêmes on apprend une histoire…


Am atat de multe ca le tin intr-o punga. Cautand una anume am realizat ca de fapt in punga aceea este o viata traita cu tot cu amintiri.

Fiecare in sinea ei imi deapana o poveste sau o amintire, trista sau vesela. Fiecare in mod diferit are o amprenta personala. Poarta cu ele personalitatea celui care le ofera. Fiecare, independent una de cealalta, detine un chip, un zambet, o strangere de mana, o emotie si nu in ultimul rand…o speranta. Prin ele am putut calatorii in gand trasand mental itinerarii de mult uitate si apuse. La pastrez si tin la ele asa cum tin la pozele din copilarie.



De fapt, mai mult decat o poveste, in spatele fiecareia se ascunde un om, o cunostiinta, un om de afaceri sau un prieten care la un moment dat au reprezentat ceva in viata mea, unii lasandu-si o amprenta atat de mare ca poate i-au schimbat cursul…


Curieusement le plus beau souvenir que j’ai pu garder de chaqu’une d’entre elles est le regard de chaque personne que j’ai croisée dans mon chemin.

3 comments:

  1. Asadar, esti o colectionara!... ;)
    Frumos din partea ta ca le-ai pastrat, eu nu stiu daca am doua - trei in total...
    In schimb, pastrez un teanc de scrisori din adolescenta, primite de la una din prietenele mele de suflet, scrisori de copil de 15 ani, varsta primelor si celor mai frumoase aripi.
    Nu le-am mai citit de-atata amar de ani.
    Ne scriam zilnic, in toate vacantele in care nu puteam fi impreuna.

    ReplyDelete
  2. @Ileana - le pastrez ptr ca ele au o insemnatate mare ptr mine, asa cum spuneam :)

    ReplyDelete
  3. Desigur, nu poti pastra decat ceva la care tii!...
    Judecand dupa volumul lor... esti un om bogat!...

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails